Page content

 

nu een profielfoto nodig

 

boek-nu

Wat een rustige, prettige en professionele fotograaf is Ingrid. Al kletsend en wandelend over de sfeervolle foto-locatie weet ze een ontspannen sfeer te creëren, waardoor je bijna niet meer merkt dat je op de foto gaat. Het voelt dan ook niet als poseren, maar als een gezellige middag. Fijn. Ik ben enorm blij met het resultaat!

Marieke Roos; Senior beleidsadviseur plv directeur GHOR, Veiligheidsregio Haaglanden

profielfoto den haag

Ingrid heeft in een bijzonder ontspannen en plezierige sessie foto’s gemaakt die ik wilde gebruiken als profielfoto. Ik ben, op z’n zachtst gezegd, geen geoefend model, maar Ingrid stelde mij geheel op mijn gemak en wist mij zo te ‘vangen’ in de foto’s dat ik niet alleen precies de profielfoto kreeg die ik wilde, maar nog enkele andere die ik privé gebruik omdat ze zo mooi zijn. Ik beveel Ingrid van harte aan! Technisch perfecte foto’s die ook nog eens jezelf laten zien zoals je bent (en eruit wil zien).

Jan Erik Bree; Area Manager West Europe at National Oilwell Varco