Page content

In mij rent het

In mij rent het

Het rent in mij, het rent, het valt en staat op en schuimt en valt, het rent, het struikelt, het gaat, het beweegt, het loopt, het staat.

Het rent in mij, het rent, het valt, het zwemt, verzuipt, het komt weer boven water, het beweegt, het trappelt, het schudt, het ontlucht.

Het rent in mij, het wil, het stil, het moet, het kan, het wil, het wil, het wil, zoveel, stil staan en weer door gaan, at the same time, het rent, het rent en rent maar door.

Het rent in mij, in mij het rent, het rent, het rent, het rent, rent het, rent het, het rent, rent, rent ik struikel over woorden.

Niets nieuws, al het nieuwe is voor mij als het oude is voorbij, ik sta stil en om mij heen raast alles door, de stekkers eruit, alle stekkers eruit, alle stekkers, ik zeg, alle stekkers eruit, maar dan ook alle stekkers en alles stekkers eruit en zelfs alle stekkers en stekkers en stekkers, alles eruit, eruit, eruit, eruit, eruit…eruit..er..uit.

wanneer ben ik moe genoeg, moe genoeg, moe genoeg, genoeg moe, moe, moe, genoeg.

 

Comment Section

0 reacties op “In mij rent het

Plaats een reactie


*