Page content

Vrij (werk) vakantie Ameland deel 2

Vrij (werk) vakantie Ameland deel 2

Vrij (werk) vakantie Ameland deel 1 nog niet gezien?  klik hier!

 Ameland kaart

https://www.vvvameland.nl/

http://www.restaurantstranders.nl/

http://www.onderdevuurtoren.nl/

https://wpd.nl/

Wil je naar Ameland? Ik zocht een woning via de VVV Ameland en belde naar hen om te vragen of er nog plek was in het huisje Monique voor de dagen dat wij wilden. Onze wens week wat af van wat  er op de site stond. Maar het kon!

Hoe het werkt? Zij nemen contact op met de eigenaar van het huisje. Ze stellen dan de vraag rechtstreeks aan de eigenaar. Je wordt ontzettend vriendelijk geholpen en op de hoogte gehouden. Het is heel persoonlijk en gemoedelijk. Daarna regel je een plek op de boot. Dat gaat heel makkelijk online. Bedenk wel dat het een eind rijden is! Door files reden wij er zomaar onverwacht 3,5 uur over!

Bij de boot zijn de mensen ook heel vriendelijk, als er plek is kun je de volgende boot nemen. Stel dat je het niet haalt door omstandigheden. (files) Wij namen de auto mee, die plaatsen zijn wel beperkt. Vol is dan vol.

Zodra je naar de boot rijdt ben je al op vakantie, je voelt wel de spanning als plots blijkt dat het drukker op de weg is dan je dacht en dat je nog op moet schieten om de boot te halen. Eenmaal bij de boot waait de ontspanning je tegemoet. Je bent weg! Van de drukte en de gekte van de randstad.

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Vrij (werk) vakantie Ameland deel 2

Plaats een reactie


*